Amikor megújítottuk vállalatunk részlegeit, egyik sarkalatos pont volt az egyenruha lecserélése is. Mivel nem vagyunk a nyakig gléda féle öltözékeknek, és a cégen belül is szerettük volna megtartani a lazább, kötetlenebb munkalégkört, így a póló rendelés mellett döntöttünk.

Nem akartunk messze menni az ilyen nagyobb üzletekhez, arra hajtottunk, hogy az interneten lévő áruházakból válogassunk, kedvező ajánlatok közül. Szerencsére ilyennek bizonyult a Pólóügynök boltja, ahol egy nagyon széles terjedelmű kínálatból tudtunk válogatni így a póló rendelés is rendkívül gördülékeny menet volt. Ráadásul a cég arra is szakosodott, hogy egyedi logókat, emblémákat kivitelez, ruhákra helyez, így a póló rendelés mellett, ebben is a segítségüket tudtuk kérni a mi esetünkre vonatkozóan egyaránt. A kínálatban több száz póló típus, minta szerint tudtunk választani, így még arra is tudtunk figyelni, hogy különböző alkalmakra vonatkozóan is tudjunk egyedi darabokat.

A pólók közt megtaláltuk az American, az Anvil, a Comfort Colors, a Gildan, és még sok másik márka darabjait, melyről már tudtuk, hogy minőségi termékek. A póló rendeléshez felmértük a darabszámot, a méreteket, a típusokat, és a keretet, majd ehhez mérten adtuk le könnyedén a rendelést, aminél árajánlatot kértünk. A vásárlás és szállítás is gördülékenyen ment, azóta nagyban színesíti a cég mindennapi életét az új viselet, a tisztításuk is egyszerű, a logók rögzítettsége is tartós az anyagon. Póló rendeléshez ajánljuk ezt a webáruházat, a kiszolgálás szakszerű és precíz.