Családja nemrég gyarapodott egy új taggal, és most éppen mosószert keres, amely biztosítja a megfelelő tisztaságot, és az irritációmentes hatást a kicsik bőre számára is? Gratulálunk, megtalálta, amit keres! A Lovela mosószer hipoallergén hatásának köszönhetően már az első naptól kezdve biztonságosan alkalmazható az újszülöttek ruháinak mosásakor.

Amennyiben szeretné megóvni kicsinye érzékeny bőrét a különféle irritációktól, javasoljuk Önnek, hogy a Lovela mosószert egészen a gyermekek 3 éves koráig használja. Mivel az újszülöttek és kisgyermekek bőre különösen puha és enyhén ingerlékeny, ezért nagy figyelmet és törődést igényel a szülők részéről. A hipoallergén termékek pontosan erre a célra vannak kifejlesztve, hogy minimalizálja az allergiás reakciók kialakulását.

A Lovela mosószer összetevői olyan módon vannak összeválogatva, hogy lehetőleg ne okozzanak az újszülöttek számára bőrirritációt. A természetben számos eltérő allergén fellelhető, amelyekkel való érintkezés negatív hatással is lehet a kicsik szervezetére. Ilyenek lehetnek a pollenek, poratkák, különböző szennyeződések stb.

Ezért rendkívül fontos, hogy a ruhákat, takarókat, párnák huzatjait rendszeresen és gyakran mossuk. A megfelelő mosószerek alkalmazásával ez a folyamat eredményesen tud lezajlani, amelyhez a Lovela mosószer szolgáltathat tökéletes alapot. Általa a ruhák kellemes illatot és bársonyos tisztaságot kapnak, így öröm lesz az öltözködés, de még az alvás is a pihe-puha ágyikóban.

A Lovela mosószerek a Tisztashop kínálatában különböző nagyságú kiszerelésekben kaphatók folyékony mosószer formájában, illetve megrendelhető már mosókapszula formában is fehér és színes ruhákhoz egyaránt.