Zsírbontás és fiatalodás az LPG technológiával

Manapság már egyre többen küszködünk az elhízás jelenségével, ugyanis ülő életmódunk és mozgásszegény hétköznapjaink kártékony hatását szenvedi a testünk. Nem mindenkinek van ideje arra, hogy rendszerszerűen mozogjon, sok elváltozás pedig igencsak nehezen orvosolható. Számukra találták ki az LPG kezelést, mely pár alkalom alatt képes látványos változást elérni a test különböző területein.

Az LPG technológia lényege, hogy egy független motorizált hengerekkel működő eszköz segítségével érjük el a bőr hibáinak kijavítását. A hengerek mozgásával tudunk különféle változásokat elérni, azaz ezeknek mozgása tudja befolyásolni, hogy a test, illetve a bőr miképp reagál majd a kezelésekre: zsírcsökkenés, feszesedés, vagy épp a nyirokkeringés helyreállása.

A zsírcsökkenést a kifelé irányuló görgőmozgásokkal tudjuk elérni. A görgős, vákuumos mozgás a zsírsejteket glicerinre és zsírsavra bontja. Ha a kezelést megfelelő ideig alkalmazzuk, kúraszerűen, akkor az érintett területek: has, derék, csípő, combok, tompor, far, karok és a hát részein keresztmetszeti csökkenést tudunk elérni, azaz fogyasztani lehet az adott területeket.