Itt az ideje, hogy itthon is bizalmat szavazzanak a zsaluziának

Annak ellenére, hogy a zsaluzia már viszonylag hosszú ideje jelen van a hazai piacon is, sokan mégis vonakodva fontolgatják ezt a lehetőséget az árnyékolási megoldások vásárlása előtt, mivel a redőny még mindig a legnépszerűbb. Ez a kültéri árnyékoló nemcsak, hogy hasonlóan jó, mint az itthon elterjedt alternatíva, hanem több okból is azt lehet állítani, hogy még jobb is mint az.

A zsaluzia fő előnyeként azt lehet megemlíteni, hogy páratlan fényszabályozás megvalósítására képes. A forgatható lamelláknak köszönhetően a beltéri fényerőt úgy lehet koordinálni, hogy a magán szféránkat is teljesen megőrizzük közben. A redőnyhöz hasonlóan a zsaluziára is majdnem teljes mértékben igaz, hogy maximális fényzárást képes megvalósítani. Az éjszaka folyamán ez totálisan érzékelhető, napközben pedig annyira, hogy a csendes pihenés zavartalanul megtudjon történni.

Amennyiben egy nagyon elegáns megjelenésre vágyik valaki, a zsaluzia az optimális megoldás, bármilyen építészeti stílusú lakásról is legyen szó. Ezt továbbá az is tudja fokozni, hogy színezhető, tehát a fémes hatás mellett bármilyen árnyalatot valóra lehet váltani a lakás harmonikus arculatának megteremtésében.

Végül pedig azt a tévhitet szeretnénk lerombolni, hogy a redőnyök sokkal időtállóbb szerkezetek, mint a zsaluziák. Egy jó minőségű termék esetében, tartós alkatrészeket használnak a gyártáshoz és ha ezt követően rendeltetésszerűen használják az emberek, gond nélkül fog működni hosszú éveken át. Reményeink szerint most már Magyarországon is megfog nyílni az emberek szeme és elfogja nyerni a nép bizalmát.