A Konrad Daru régóta remekel a belföldi fuvarozás területén

Akik hatalmas építkezési projektekben vesznek részt tudják, hogy a megfelelő belföldi fuvarozás mennyire lényeges része ezeknek. A Konrad Daru magyar vállalkozás már közel három évtizede van jelen aktívan a piacon ezen a területen és tömérdek kiválóan megvalósított megrendelést tudhat maga mögött.

A magyar vállalkozás olyan speciális golyódarus járművekkel rendelkezik, melyek országos szinten a legjobbak közé tartoznak. Nem jelent kihívást számukra az építőanyagoknak és nagyobb súlyú áruknak, eszközöknek a szállítása. A belföldi fuvarozás során gyakran különlegesebb jellegű, ritkának számító megrendelések is előfordulhatnak. Például ilyen lehet egy hajó, motorcsónak, villanyoszlop, versenykocsi elmozdítása és áthelyezése az ország valamelyik másik pontjára. A konténerek viszont már egyre gyakrabban rendelt elemek és az évek múltával a belföldi fuvarozásnak fontos részévé váltak.

Mindennek a megvalósításához nélkülözhetetlen a megfelelő járműpark, de a szakképzett sofőrökről, gépkezelőkről sem szabad megfeledkezni. A Konrad Daru a belföldi fuvarozás szolgáltatása mellé, egy nagyon képzett szakemberi segítséget is felkínál, hogy a folyamat ideálisan menjen végbe az elejétől a végéig.

A hazai vállalkozás által kínált szolgáltatás három részből áll. Az első a nehéz súlyú tárgyak felemelése és egy tehergépkocsira való felhelyezése, utána történik a fuvarozás folyamata, végül pedig a nehéz súlyú áruk lerakása. Ez az áru lehet akár több tonna súlyú is, viszont a korszerű járműveknek ez nem fog semmilyen problémát okozni.

A cég nagy hangsúlyt tesz arra, hogy az ügyfelei minden esetben elégedettek legyenek. Ezt pedig segítőkész kommunikációval érik el és a szállítandó áruk biztonságának a garantálásával. További információkat pedig a cég szolgáltatásával kapcsolatban itt lehet találni.