Nem rég nyitottunk presszót egy kellemes helyen, ahol a teraszon sokáig okozott gondot, hogy nem megfelelően próbáltuk leárnyékolni a helyet a vendégek számára. Miután többen szóvá tették a problémát, fel kellett keresnünk egy üzletet, ahol napvitorlákat árusítanak. Így jutottunk el a cég termékeihez.

A napvitorla alkalmazása jelentős kellemetlenségeket vett le rólunk, ugyanis ezeket a termékeket speciálisan gyártották meg. A legnagyobb gondot a szeles időjárás jelentette, nem egyszer fordult elő, hogy a hirtelen feltámadt szél lesodorta az általunk kihelyezett vásznat egyenesen a vendégek arcába, ezzel sok balesetet, ételfoltot okozva.

A napvitorlát azonban megfelelően feszítettük ki, ennek köszönhetően a legerősebb széllökésre is ellenálló lett, ezzel a probléma méregfogát javarészt kihúztuk. A másik gondot az erős napsütés okozta nyáron, és mivel el akarjuk kerülni a rosszulléteket odakint, ezért is előnyös, hogy a napvitorla nagyfokú UV-tűrő anyaggal rendelkezik, tehát megfogja a napsugarakat, ráadásul képes megtartani eredeti színét hosszútávon.

Helységünkben nagy hangsúlyt helyezünk a dizájnra, így különösen jó volt tapasztalni, hogy a napvitorla minden más fontos tulajdonsága mellett nagyon dekoratív elemként szolgál az egység kinti részlegén, többen dicsérték a vendégek közül is, hogy jó összhangot ad a terasz valamennyi elemével együtt. Mi a négyzet alakú típusból rendeltünk néhányat, de lehet kapni háromszög, négyszög, vagy akár egyéni igény szerinti méretben is.