A valaha volt egyik legőrültebb nyári átigazolási időszakban Cristiano Ronaldo visszatérése a Manchester Unitedhez valódi „Wow” pillanat volt. A 36 éves játékos érkezése az Old Traffordra még több minőséget ad a United támadó lehetőségeinek, de rejtvényt is teremt Paul Pogba számára.

Pogba nem valószínű, hogy marad a baloldalon, amikor Marcus Rashford visszatér az akcióba, az angol sztár várhatóan Ronaldo és Jadon Sancho partnere lesz az első háromban. Így Pogba visszatér a középpályás középpontba. Ritkán tündökölt a Unitedben ebben a helyzetben, de ez lehet az esélye arra, hogy bebizonyítsa minden kételkedőjének tévedését.

A Manchester City nyitóhétvégén a Tottenham Hotspurban elszenvedett veresége rengeteg beszédet váltott ki a címük kapcsán. Mivel nem sikerült leszerződniük Harry Kane-t, biztos jelnek tekintették, hogy ha nincs eredményes gólkirály a felállásban, akkor utolérik őket ebben a szezonban. A City stílusosan válaszolt kritikusainak azzal, hogy legutóbbi két meccsükön 10-0 összesített pontszámmal bontották le a Norwich Cityt és az Arsenalt.

Mivel Ferran Torres egyre inkább úgy néz ki, hogy képes betölteni a központi támadó szerepet, ostobaság lenne alábecsülni a City bajnoki esélyeit ebben a szezonban.

Mikel Arteta közel két évig irányította az Arsenalt, és nem történt javulás. Mivel rendelkezésre áll Antonio Conte, pontosan mire vár az ágyusok csapata?

A Leeds United szurkolóinak meg lehet bocsátani az aggódást, miután látták, hogy csapatuk mindössze három pontot gyűjtött az idei első hat meccséről. A fehérek sajnálatos módon tegnap nem szereztek újabb pontot a táblán, Michail Antonio késői góljával 2-1-es győzelmet aratott a West Ham United számára.

Mielőtt a Leeds hívei rángatózni kezdenének, érdemes megjegyezni, hogy négy olyan csapattal játszottak, akik jelenleg a Premier League legjobb hetében vannak. A Leeds októberben a Watford, a Southampton, a Wolverhampton Wanderers és a Norwich City ellen játszik – a mérkőzések után másképp kell kinézniük az állásoknak.