Légy a természet része: Ezek az appok testközelbe hozzák a világ csodáit.

Ha törődni akarsz a Földdel, először is kapcsolódj össze vele – és ehhez most nem kell a vadonban barangolnod. Íme két módja, hogy otthonod nyugalmából fedezd fel a természetet.
Fedezd fel az udvarod

A napi robot során néha nem veszünk észre olyan dolgokat, amelyek az orrunk előtt vannak: egy hatalmas tölgyfa az utcán vagy egy törékeny fecskefarkú lepke látványa.
Ismerj meg olyan teremtményeket, mint a meseszép (és csodálatos névvel bíró) csermelyszitakötő.

Amikor legközelebb sétálni indulsz – vagy csak az udvarodon bóklászol –, vidd magaddal a Seek by iNaturalist appot. Az alkalmazás mindenféle fát, növényt és állatot azonosít a kamerád segítségével, és megosztja veled, mit kell róluk tudni.

Nincs is egyszerűbb módja, hogy újra megismerkedj a körülötted lévő világgal, és felfedezd a természetesnek vett csodákat.

Seek by iNaturalist

Fedezd fel a világot

A The Explorerst fotósok és videógráfusok alkották egyetlen magasztos céllal: hogy vizuális leltárt készítsenek a Föld minden növényéről és állatáról.
Távoli kalandokra vágysz? Indulj útnak a The Explorersszel.

Az alkalmazás a bolygó különféle szegleteit ábrázoló meseszép képeken mutatja be a világ csodáit a lehető legnagyobb felbontásban (lenyűgöző 4K HDR az újabb iPhone- és iPad-modelleken), a Kalahári sivatag hullámzó dűnéitől a Marquises-szigetek kristálykék vizéig.

A fejlesztő mottójával pedig csak egyetérteni tudunk: „Ismerd meg jobban, hogy jobban megvédhesd.”