Izgalmas játék vidámsággal

Nemrégiben jelent meg a Nintendónak egy új játéka, aminek a világa olyan egyszerű, hétköznapi tárgyakból áll össze, mint a papírpohár vagy a doboz, ez nem más, mint a Yoshis Crafted World. Ez a játék nagyon gyorsan elnyerte az emberek tetszését, ugyanis itt 3D-s karakterekkel lehet játszani 2.5D-s síkban, de akár a harmadik dimenzióban is. Ez a világ lehetővé teszi a játékosoknak, hogy két ellentétes nézőpontból lássák a játékot.

Milyen is ez a játék? Mint a játék nevéből is kiderül, a fő karakter Yoshi. Ő és a barátai nagy kalandra indulnak, ugyanis Kamek és Baby Bowser el akarták lopni azokat a drágaköveket, amelyek teljesítenek minden álmot. Viszont a tervük kudarcot vallott, így az egész világra szét szóródtak a kövek. Ezeket a köveket nekünk kell Yoshival és a barátaival megszerezni. Az egész játék alatt újabb- és újabb rejtélyekkel és izgalmakkal találkozhatunk.

Nem kell egyedül játszanunk ezt a játékot, ugyanis meghívhatjuk a barátainkat is, így sokkal szórakoztatóbbá, és izgalmasabbá tud válni, és így legalább nem egyedül kell átmenni a nehéz pályákon.