Nincs annál bosszantóbb dolog, mint amikor a hetek óta várt mosógépszerelő nagy mosollyal elhagyja az otthonunkat, azt ígérve, hogy most már minden rendben van, majd a mosógép a centrifugálás előtt újra a korábbról ismert kísérteties hangokat visítja, és esze ágában sincs centrifugálni.

Ugyanez igaz minden más háztartási gépünkkel, de leginkább talán a telefonunkkal kapcsolatban. Ki ne kapna a szívéhez, ha az iPhone szervizben drága áron kicserélt alkatrész két hét múlva egyszer csak meggondolná magát és azért sem működne?

Gépesített világunkban sokszor megmagyarázhatatlan dolgok történnek. Még a karbantartó szakember sem tudja néha, hogy valami most éppen miért, vagy éppen miért nem működik. Emiatt nagyon fontos, hogy garanciális szolgáltatásokat kapjunk. Különösen igaz ez az iPhone szerviz szolgáltatások esetében.

Az IONIC iPhone szerviz weboldalán nem csak az árakkal kapcsolatban tájékozódhatunk előre, hanem az egyes alkatrészekre vállalt garancia időtartamát is megismerhetjük. Hat hónap garanciát kapunk az akkumulátorokra, töltés csatlakozókra, kamerákra, mikrofonokra, viszont egész éves garanciát vállalnak az Apple iPhone gyári kijelzőire, illetve azok utángyártott változatára is. A garancia mindenre vonatkozik, kivéve külső behatások okozta fizikai sérülésekre.

Lényeges információ, hogy az IONIC iPhone szerviz csak abban az esetben tud garanciát vállalni a javításra, ha a telefonunkat teljesen le tudja tesztelni és kitudja próbálni a beszerelt alkatrészeket.