Drón

Emelkedj új magasságokba, ismerd meg vertikálisan is a világot! A drónok szó szerint új szintre emelik a kép- és videókészítést. A repülőmodellekhez hasonlóan a földről irányítható drón kamerája madártávlatból rögzíti az eseményeket, ezáltal egy új perspektíva nyílik meg számodra. Hihetetlen élmény, rugaszkodj el a földtől, nézd a világot egy drón szemével!

Ha filmjeidben, fotóidon valami egészen új látásmódot szeretnél megjeleníteni, a drón kamera neked való! A drónok, ezek a kis repülő szerkezetek egy gombnyomással a magasba emelik a kamerát és egy madár szemszögéből rögzítik az eredményeket. A drónt használhatod fesztiválok, sport események megörökítéséhez, a megvalósításnak csak a képzeleted szab határt!

A drón tulajdonképpen egy pilóta nélküli repülő szerkezet, amelyet most már nem csak a hadsereg, hanem a filmezés is előszeretettel használ. A földről irányítható drón a rá szerelt kamera segítségével rögzít mindent, ami a magasból látható. A drónoknak köszönhetően új és minden eddiginél különlegesebb dimenziók nyíltak a filmezésben és fotózásban.