Vicces Tom és Jerry-s póló gyerekednek!

Biztosan mindenki emlékszik a gyerekkori klasszikusra, a Tom és Jerry-re, a sorozatra, mely bár meglehetősen agresszív cselekmények sorozatát tárja a gyerekek és a felnőttek elé, mégis szerettük. A karakterek, akik bár állatok, de emberi tudattal vannak ellátva, többnyire bár felnőttnek vannak ábrázolva, mégis pitiáner, kicsinyes, gyerekes okokból képesek egymás torkának ugrani és össze-vissza aprítani egymást, majd amilyen gyorsan lesérültek, olyan gyorsan be is gyógyulnak a sebeik, és kezdik elölről egymás gyepálását.

Újabban sokan kritizálják a sorozatot nem csak az erőszakosság, hanem a rasszista megjelenítés miatt is, valamint azért, mert több ízben öngyilkosságot propagálnak a részekben. Ennek ellenére az nézőközönség még mindig szívesen nézi újra a részeket alkalom adtán, hiszen a karakterek minden rosszaságuk ellenére szerethetőek maradtak.

Ki ne emlékezne például a bulldogra, Cövek-re, akit kenyérre lehetett kenni, ha a kisfiáról vagy Jerry-ről volt szó, viszont ha Tom került a képbe, azonnal átváltozott vadállattá, különösebb indok nélkül, pusztán a kutya-macska ellentét miatt. A gyerekpólóra nyomott Cövek kép, és a hozzá kapcsolódó szöveg: „ NE piszkálj! Harapok!” erre hivatkozik humorosan, valamint a gyerekek azon tulajdonságára, hogy néha indokolatlanul is képesek felháborodni és nekitámadni az embernek.