Gyorsítsa fel a nagybevásárlást online az Árcédula segítségével

A nagy bevásárlásokról feltételezhetően a következők jutnak mindannyiunk eszébe: tömegnyomor, a bolyongás, a véget nem érő sorok az üzletekben, az átláthatatlan butikok, a hatalmas választék, mely ez esetben hátrányunkra van, mert nem tudjuk átlátni ott hirtelen, hogy mit is érné meg a leginkább megvenni. És ami a legfőbb probléma: órák mennek el az egésszel! Ez […]

Google Shopping hatása az online kereskedelemre

A Google Ads végre Magyarországon is bevezette a Google Shoppingot, azonban ennek nem mindenki örül. A nagy nyertesei egyértelműen azok az e-kereskedelemmel foglalkozó vállalkozások lesznek, akik jó áron kínálják a termékeiket. A legnagyobb vesztesei pedig nagy valószínűséggel az árösszehasonlító oldalak lesznek. Nézzük milyen hatásai várhatók a Google Shopping bevezetésének!

Tárhely bérlés költözés okán

Korábban egy meglehetősen nagy irodát béreltünk cégünk számára, viszont egy váratlan költözés miatt el kellett hagynunk jól megszokott helyünket. A régi irodánkban volt egy nagyobb szerverszoba, melynek karbantartásával sem voltak különösebb nehézségeink, így minden problémától mentesültünk, ami a szerverrel kapcsolatban másokban felmerülhet.